Magister  |  Webmail  |  Office 365  |  Google G Suite  |  Cool  |  Printportaal       
Klik hier voor de schoolregels
loopbaandossier
Hub van Doornecollege - Nieuws

FIJNE ZOMERVAKANTIE!

Geplaatst op 9 juli 2019
 

De leerlingen van onze instelling hebben zomervakantie. Ook onze medewerkers genieten van hun welverdiende rust. Onze deelscholen zijn niet bereikbaar van woensdag 10 juli tot en met dinsdag 13 augustus 2019. Tijdens de zomervakantie is ook Magister voor ouders en leerlingen gesloten. Klik hier voor noodgevallen. Voor alle andere zaken staan wij u na de zomervakantie graag te woord.
Wij wensen iedereen een fijne vakantie toe!


1632 EURO VOOR SPELLEN BEGELEIDEN

Geplaatst op 4 juli 2019
 

24 leerlingen uit klas 2 van het Hub van Doornecollege hebben afgelopen weekend samen 1632 euro opgehaald voor de goede doelen van het Hub’s Summer Festival. De leerlingen waren spelbegeleider tijdens het Spel Zonder Grenzen in Asten. Het geld komt ten goede aan de Adinkra Foundation en FC Robinstijn. De leerlingen sloegen twee vliegen in één klap: ze hebben meteen de Maatschappelijke Stage afgerond.


HUB VAN DOORNEPRIJS 2019 UITGEREIKT!

Geplaatst op 27 juni 2019
 
Op maandag 24  en dinsdag 25 juni 2019 hebben alle geslaagden op het Hub van Doornecollege hun diploma in ontvangst mogen nemen. Tijdens deze feestelijke avonden werden ook de genomineerden voor de Hub van Doorneprijs 2019 in het zonnetje gezet. Leerlingen die tijdens hun schoolloopbaan, naast goede schoolprestaties, een bijzondere prestatie hebben neergezet komen voor nominatie in aanmerking. Genomineerd waren: Miwëlly Alexander, Rhodé van Horrik, Kacper Kowalski, Quinn Prins, Isa van der Vrande en Mara Weekers. Genomineerden voor de techniekprijs waren Julia Kortooms en Job Verberne. Miwëlly Alexander en Mara Weekers zijn uitgeroepen als winnaar van de Hub van Doorneprijs 2019. Julia Kortooms won de techniekprijs 2019. Van harte proficiat allemaal!

Lees verder

HUB'S SUMMER FESTIVAL VERPLAATST

Geplaatst op 24 juni 2019
 
In verband met de verwachte hoge temperaturen is besloten om Hub’s Summer Festival op woensdag 26 juni a.s. niet door te laten gaan. Het Goede Doelen Festival wordt daarom verplaatst naar woensdag 3 juli. Ook het tijdstip wordt aangepast: van 14.00 tot 17.00 uur. Kom genieten van ons Summer Festival op woensdag 3 juli. U bent van harte welkom!


GESLAAGD!

Geplaatst op 12 juni 2019
 
Hoera! De vlag mag uit! Klik hier voor de namen van alle geslaagden van het 1e en 2e tijdvak. Van harte proficiat allemaal!Lees verder

STICHTING ADINKRA

Geplaatst op 27 mei 2019
 
Stichting Adinkra is één van de twee stichtingen waarvoor het Hub van Doornecollege dit jaar geld gaat inzamelen tijdens het goede doelen festival: Hub’s Summer Festival. Stichting Adinkra gaf op vrijdag 24 mei jl. een presentatie aan alle eerstejaars, om te vertellen over hun activiteiten in Ghana ter verbetering van het onderwijs en de zorg voor met name jonge mensen. Een prachtige lokale stichting die zich mondiaal inzet.

ZOMERFESTIVAL VOOR GOEDE DOEL

Geplaatst op 13 mei 2019
 
Hub van Doornecollege organiseert op woensdag 26 juni een groots zomerfestival voor het goede doel.Tijdens dit festival zal er een survivalrun worden georganiseerd.Het zal voor de leerlingen geen gemakkelijke run zijn, maar voor zowel de deelnemers als de kijkers wel een hele leuke. Iedere klas wil graag gesponsord worden voor hun prestaties. Deze week zijn de leerlingen gestart met het zoeken naar sponsoren. Deze leerlingen nemen altijd een officiële schoolbrief mee, met uitleg over de survivalrun en mogelijke sponsoring. Op deze manier proberen we veel geld te genereren voor onze goede doelen.
Iedereen is uitgenodigd om op 26 juni onze sporters te komen aanmoedigen. Kom genieten van ons Summer Festival.U bent welkom!

GOUDEN SCHOOLKANTINE SCHAAL 2019

Geplaatst op 18 april 2019
 
Voor het tweede jaar op rij heeft het Hub van Doornecollege van het Voedingscentrum een gouden Schoolkantine Schaal mogen ontvangen voor onze lekkere en gezonde kantine. Om de leerlingen te stimuleren om gezonder te leven past de school, in samenwerking met cateraar Markies, elk jaar het assortiment aan. De gouden Schoolkantine Schaal is een beloning hiervoor en laat zien dat het assortiment voor minimaal tachtig procent uit gezonde producten bestaat.


OLYMPIC MOVES

Geplaatst op 8 april 2019
 
Op donderdag 4 april jl. namen zo'n 150 leerlingen van IVO-Deurne deel aan de regiofinales van Olympic Moves in Venlo.  Er werd gestreden in de sporten veldvoetbal, hockey, volleybal en handbal. Het was een sportieve dag, waarbij onze teams zich goed gepresenteerd hebben. De jongens van het derdejaars voetbalteam plaatsten zich zelfs voor de landelijke finale op 7 juni op Papendal. Op woensdag 10 april a.s. is er weer een ronde met regiofinales. Onze leerlingen gaan dan richting Eindhoven (zaalvoetbal en korfbal) en Nijmegen (veldloop). Heel veel succes allemaal.

Op de foto 3e-jaars IVOD-volleybalteam meisjes.


ANWB STREETWISE

Geplaatst op 1 maart 2019
 

In de week van 11 maart a.s. wordt in leerjaar 1 t/m 3 extra aandacht besteed aan verkeersveiligheid. De ANWB bezoekt onze school dan met een interactief verkeersprogramma. De eerstejaars krijgen een actieve workshop waarbij ze persoonlijke ervaringen als verkeersdeelnemer kunnen vertellen. De Verkeersbus, specifiek voor de tweedejaars, is een spannend verkeerstraject bestaande uit vijf workshops.

Lees verder

Alle berichten weergeven