Magister  |  Webmail  |  Office 365  |  Google G Suite  |  Cool  |  Printportaal       
Alfrinkcollege - Nieuws

FIJNE ZOMERVAKANTIE!

Geplaatst op 9 juli 2019
 

De leerlingen van onze instelling hebben zomervakantie. Ook onze medewerkers genieten van hun welverdiende rust. Onze deelscholen zijn niet bereikbaar van woensdag 10 juli tot en met dinsdag 13 augustus 2019. Tijdens de zomervakantie is ook Magister voor ouders en leerlingen gesloten. Klik hier voor noodgevallen. Voor alle andere zaken staan wij u na de zomervakantie graag te woord.
Wij wensen iedereen een fijne vakantie toe!


HUB VAN DOORNEPRIJS 2019 UITGEREIKT!

Geplaatst op 20 juni 2019
 
Op dinsdag 18 juni jl. hebben alle geslaagden op het Alfrinkcollege hun diploma in ontvangst mogen nemen. Tijdens deze feestelijke avond werden ook de genomineerden voor de Hub van Doorneprijs 2019 in het zonnetje gezet. Leerlingen die tijdens hun schoolloopbaan, naast goede schoolprestaties, een bijzondere prestatie hebben neergezet komen voor nominatie in aanmerking. Genomineerd waren: Fleur Gevers, Fleur de Jongh en Sanne Verberne. Fleur Gevers is uitgeroepen als winnaar van de Hub van Doorneprijs 2019. Van harte proficiat! 
Lees verder

GESLAAGD!

Geplaatst op 19 juni 2019
 
Hoera! De vlag mag uit! Klik hier voor de namen van alle geslaagden in 1e en 2e tijdvak. Van harte proficiat allemaal!

EXCURSIE DÜSSELDORF LEERJAAR 3

Geplaatst op 18 juni 2019
 
Op 5 juni hebben 90 leerlingen van het Alfrinkcollege een excursie naar Düsseldorf gemaakt voor het vak Duits. De leerlingen hebben tijdens deze excursie kennis gemaakt met deze interessante stad en ze zijn ook in de gelegenheid geweest om het op school geleerde Duits in de praktijk te oefenen. Er was een interessant en leerzaam programma samengesteld. Lees verder

STUDIOBEZOEK CULTUURKLAS

Geplaatst op 24 mei 2019
 
Op donderdag 16 mei hebben de leerlingen van de cultuurklas, afdeling muziek, een bezoek gebracht aan de Trypoul opnamestudio’s in Neerkant. Na een gastvrije ontvangst van eigenaar Dirk Joosten kregen ze een uitgebreide rondleiding door het studiocomplex. Ondertussen kregen ze van alles te horen over opnametechnieken van vroeger en nu, microfoons en mengpanelen. Vooral de grote opnameruimte, waar zelfs koren en orkesten opgenomen kunnen worden, maakte veel indruk. 
Lees verder

GOUDEN SCHOOLKANTINE SCHAAL 2019

Geplaatst op 18 april 2019
 
Voor het tweede jaar op rij heeft het Alfrinkcollege van het Voedingscentrum een gouden Schoolkantine Schaal mogen ontvangen voor onze lekkere en gezonde kantine. Om de leerlingen te stimuleren om gezonder te leven past de school, in samenwerking met cateraar Markies, elk jaar het assortiment aan. De gouden Schoolkantine Schaal is een beloning hiervoor en laat zien dat het assortiment voor minimaal tachtig procent uit gezonde producten bestaat.


OLYMPIC MOVES

Geplaatst op 8 april 2019
 
Op donderdag 4 april jl. namen zo'n 150 leerlingen van IVO-Deurne deel aan de regiofinales van Olympic Moves in Venlo.  Er werd gestreden in de sporten veldvoetbal, hockey, volleybal en handbal. Het was een sportieve dag, waarbij onze teams zich goed gepresenteerd hebben. De jongens van het derdejaars voetbalteam plaatsten zich zelfs voor de landelijke finale op 7 juni op Papendal. Op woensdag 10 april a.s. is er weer een ronde met regiofinales. Onze leerlingen gaan dan richting Eindhoven (zaalvoetbal en korfbal) en Nijmegen (veldloop). Heel veel succes allemaal.

Op de foto 3e-jaars IVOD-volleybalteam meisjes.


ANWB STREETWISE

Geplaatst op 1 maart 2019
 

In de week van 11 maart a.s. wordt in leerjaar 1 t/m 3 extra aandacht besteed aan verkeersveiligheid. De ANWB bezoekt onze school dan met een interactief verkeersprogramma. De eerstejaars krijgen een actieve workshop waarbij ze persoonlijke ervaringen als verkeersdeelnemer kunnen vertellen. De Verkeersbus, specifiek voor de tweedejaars, is een spannend verkeerstraject bestaande uit vijf workshops.

Lees verder

GESLAAGD

Geplaatst op 13 februari 2019
 
Alle leerlingen uit leerjaar 4 zijn geslaagd voor de rekentoets. Gemiddeld scoorden ze een 8. 20 leerlingen maakten de rekentoets zelfs op het hoogste niveau (havo). Van harte gefeliciteerd allemaal!

BEROEPENMARKT GOED BEZOCHT

Geplaatst op 18 januari 2019
 
Ruim 1500 leerlingen en ouders hebben donderdag 17 januari jl. de scholen- en beroepenmarkt bezocht op het Hub van Doornecollege. Meer dan 150 voorlichters van o.a. diverse MBO-opleidingen waren aanwezig om te laten zien wat zij te bieden hebben. Leerlingen van leerjaar 2, 3 en 4 van het Alfrink- en het Hub van Doornecollege en hun ouders hebben veel vragen aan voorlichters en opleidingsfunctionarissen kunnen stellen. Kortom, een geslaagde avond.


Alle berichten weergeven