Magister  |  Webmail  |  Office 365  |  Google G Suite  |  Cool  |  Printportaal       
Cambridge English for Schools
IVO-Deurne - Nieuws

FIJNE ZOMERVAKANTIE!

Geplaatst op 9 juli 2019
 

De leerlingen van onze instelling hebben zomervakantie. Ook onze medewerkers genieten van hun welverdiende rust. Onze deelscholen zijn niet bereikbaar van woensdag 10 juli tot en met dinsdag 13 augustus 2019. Tijdens de zomervakantie is ook Magister voor ouders en leerlingen gesloten. Klik hier voor noodgevallen. Voor alle andere zaken staan wij u na de zomervakantie graag te woord.
Wij wensen iedereen een fijne vakantie toe!

Lees verder

PROFICIAT VOOR WINNAARS HUB VAN DOORNEPRIJZEN 2019 EN TECHNIEKPRIJS

Geplaatst op 4 juli 2019
 

In 2001 is door de familie Van Doorne een fonds opgericht dat het mogelijk maakt om elk jaar een prijs uit te reiken aan leerlingen die –naast goede schoolprestaties- een bijzondere prestatie hebben geleverd; de Hub van Doorneprijs. Deze prijs is op alle vier de deelscholen van IVO-Deurne uitgereikt. Kijk ook bij nieuws op de deelschoolpagina’s voor meer informatie. Ook wordt traditiegetrouw de techniekprijs uitgereikt. De winnaar van deze prijs krijgt een speciale bronzen penning met de beeltenis van Hub van Doorne er op en de naam erin gegraveerd, als blijvend aandenken. Dit jaar ging de techniekprijs naar Julia Kortooms, leerling op het Hub van Doornecollege.

Klik hier voor alle winnaars van de Hub van Doorneprijs 2019!


1632 EURO VOOR SPELLEN BEGELEIDEN

Geplaatst op 4 juli 2019
 

24 leerlingen uit klas 2 van het Hub van Doornecollege hebben afgelopen weekend samen 1632 euro opgehaald voor de goede doelen van het Hub’s Summer Festival. De leerlingen waren spelbegeleider tijdens het Spel Zonder Grenzen in Asten. Het geld komt ten goede aan de Adinkra Foundation en FC Robinstijn. De leerlingen sloegen twee vliegen in één klap: ze hebben meteen de Maatschappelijke Stage afgerond.


TIJDELIJK GEEN BOEKEN BESTELLEN BIJ IDDINK

Geplaatst op 3 juli 2019
 
Op 5 en 6 juli wordt er door boekenleverancier Iddink onderhoud gepleegd aan het leermiddelenportaal. Dat betekent dat er tijdelijk geen toegang is tot de ELO. Er kunnen op 5 en 6 juli ook geen bestellingen voor nieuwe schoolboeken geplaatst worden. Dit geldt alleen voor leerlingen van Alfrinkcollege, Hub van Doornecollege en schakelklas van De Sprong.

SURVIVAL OF THE FITTEST

Geplaatst op 17 juni 2019
 
Op donderdag 13 juni 2019 hebben ongeveer 160 leerlingen uit de sportklas een uitdagende excursie naar Adventure and Thrill bij Aquabest beleefd. De vijf klassen vanuit leerjaar 1 hebben gestreden op activiteiten als battle of the light (een ondergronds doolhof), bungee run en een hoogte-parcours. Voor onze twee sportklassen uit leerjaar 2 stond onder andere de tokkelbaan, base jumping, bungee battle en Jacobsladder op het programma. Allebei de groepen hebben het programma afgesloten met de waterschans. Het was een geslaagde dag, waarmee de sportklas 2018/19 werd afgesloten. Lees verder

GESLAAGD!

Geplaatst op 12 juni 2019
 

De vlag mag uit! Na een spannende tijd dan nu eindelijk de uitslag. Volop blijdschap bij onze eindexamenkandidaten nu ze het verlossende bericht mochten ontvangen. Van harte proficiat allemaal! We zijn trots op jullie!

Kijk op de pagina van de deelschool voor een overzicht van alle geslaagden. En voor diegenen die nog een herexamen voor de boeg hebben: alle succes!


TEAM SUCCESVOL OP OLYMPIC MOVES

Geplaatst op 11 juni 2019
 

Op vrijdag 7 juni 2019 vonden de finales van de grootste schoolsportcompetitie van Nederland plaats. Ruim 6000 finalisten streden om het Nederlands kampioenschap voor scholen in 16 verschillende sporten!  Deze finaledag vond plaats in Arnhem en omliggende gemeenten, o.a. Papendal. Vanuit IVO-Deurne streden mee: een veldvoetbalteam, een veldloopteam en de jumpers. De veldlopers hebben het podium helaas niet kunnen halen. De voetballers verloren in de kwartfinale nipt van de latere winnaar, zij werden dus uiteindelijk (gedeeld) 5e van Nederland. Dit jaar viel bij het minitrampoline springen in de afdeling groepsspringen niveau 2 het team IVOD 2 in de prijzen. Foto prijswinnaars jumpen.

Lees verder

STUDIOBEZOEK CULTUURKLAS

Geplaatst op 24 mei 2019
 
Op donderdag 16 mei hebben de leerlingen van de cultuurklas, afdeling muziek, een bezoek gebracht aan de Trypoul opnamestudio’s in Neerkant. Na een gastvrije ontvangst van eigenaar Dirk Joosten kregen ze een uitgebreide rondleiding door het studiocomplex. Ondertussen kregen ze van alles te horen over opnametechnieken van vroeger en nu, microfoons en mengpanelen. Vooral de grote opnameruimte, waar zelfs koren en orkesten opgenomen kunnen worden, maakte veel indruk. 
Lees verder

ZOMERFESTIVAL VOOR GOEDE DOEL

Geplaatst op 13 mei 2019
 
Hub van Doornecollege organiseert op woensdag 26 juni een groots zomerfestival voor het goede doel.Tijdens dit festival zal er een survivalrun worden georganiseerd.Het zal voor de leerlingen geen gemakkelijke run zijn, maar voor zowel de deelnemers als de kijkers wel een hele leuke. Iedere klas wil graag gesponsord worden voor hun prestaties. Deze week zijn de leerlingen gestart met het zoeken naar sponsoren. Deze leerlingen nemen altijd een officiële schoolbrief mee, met uitleg over de survivalrun en mogelijke sponsoring. Op deze manier proberen we veel geld te genereren voor onze goede doelen.
Iedereen is uitgenodigd om op 26 juni onze sporters te komen aanmoedigen. Kom genieten van ons Summer Festival.U bent welkom!

DEELNAME BRUGKLASSERS AAN DODENHERDENKING

Geplaatst op 7 mei 2019
 
Loïs en Mees uit leerjaar 1 van het Peellandcollege hebben meegedaan aan de dodenherdenking in Deurne. Zij hebben op 4 mei hun gedichten voorgelezen tijdens een mooie viering in de Willibrorduskerk.
Lees verder

Alle berichten weergeven